Handen

 

Gelnagels

Gelnagels zijn stevige kunstnagels die, vooral voor de nagelbijters onder ons, zeer geschikt zijn voor intensief gebruik van de handen. Op deze nagels heeft u 1 week garantie. Versteviging d.m.v een dun laagje gel (op de natuurlijke nagel en op de teennagels) is een mooi alternatief voor nagellak en geeft toch dat extra beetje bescherming voor de natuurlijke nagel. Op deze nagels heeft u geen garantie.
 
 
1

Stap 1

Eerst worden de nagels voorbehandeld. Deze voorbehandeling bestaat uit het desinfecteren van nagels en handen, het losmaken van de nagelriemen en de glans verwijderen van de natuurlijke nagels.
 
 
2

Stap 2

Hierna worden passende tips uitgezocht en op de nagels bevestigd. De tips worden dun gevijld, zodat er geen verschil meer zichtbaar is met uw natuurlijke nagel.
 
 
3

Stap 3

Hier kan de gel worden aangebracht op de nagel.
 
 
4

Stap 4

De gel wordt uitgehard in een UV-lamp.
 
 
5

Stap 5

Na het uitharden, wordt het plaklaagje van de nagel verwijderd. Hierna wordt nogmaals de glans van de nagel verwijderd en eventuele oneffenheden weggevijld en een laatste glans ( glansgel ) aangebracht.
 
 
6

Stap 6

Hierna wordt een olie voor uw nagelriemen opgebracht. Om de nagels in goede conditie te houden, moeten ze om de 3 weken worden nabehandeld.
 
Maak een afspraak voor een behandeling

E-mail mijBel mijVragen?