Voeten

Behandeling3

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van schimmel-/kalknagels en ingegroeide teennagels.

Schimmel-/kalknagel

Voordat er een behandeling kan plaatsvinden, adviseer ik dagelijks een badje lauwwarm water met een flinke scheut goedkope keukenazijn. Daarna de gehele nagel insmeren met Vicks Vaporub. Indien mogelijk ook voorzichtig onder de nagel insmeren. Doe je dit 2 weken, dan kan daarna een afspraak gemaakt worden om de beschadigde nagel te herstellen middels een kunstnagel, indien nodig met colorgel.

Ingegroeide teennagels

Ingegroeide teennagels worden meestal veroorzaakt door niet goed knippen of vijlen. Hier kan een zeer pijnlijke of zelfs ontstoken teennagel door ontstaan. Voordat ik de ingegroeide teennagel kan verhelpen, adviseer ik om dagelijks de voet te weken in een badje soda. Daarna kan er een afspraak gemaakt worden om op de betreffende teen een kunstnagel te zetten, waardoor deze gedwongen wordt weer in een normale lijn terug te groeien.

Eelt verwijderen

U kunt bij mij in de salon ook terecht voor een behandeling om eelt te verwijderen. Bij kloven adviseer ik insmeren met vaseline en het dragen van een katoenen sokje tijdens het slapen.
Maak een afspraak voor een behandeling

E-mail mijBel mijVragen?